Moment de la inauguració de la fira Alimentaria 2014
Moment de la inauguració de la fira Alimentaria 2014
Alimentaria 2014, Saló Internacional de l’Alimentació i Begudes,  ha obert avui les portes. Els Prínceps d’Astúries han presidit aquest matí l’acte inaugural, que ha comptat amb la participació del President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, del ministre d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, i del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, entre altres autoritats.
 
El saló Alimentaria, un dels aparadors mundials del sector de l’alimentació i les begudes més important, se celebra cada dos anys i té com a objectius potenciar la projecció internacional, obrir nous canals de cooperació, fomentar la innovació, impulsar les marques i afavorir el tancament d’operacions comercials. La repercussió que té Alimentaria va més enllà del fet puntual d’una setmana dedicada a la indústria agroalimentària. Significa que Barcelona esdevé la capital europea de l’alimentació durant una setmana.
 
Alimentaria 2014 serà, per tant, la plataforma firal on es donaran cita els principals operadors del sector a escala global. La fira comptarà amb la participació de 3.800 empreses, 140.000 visitants – un 30% internacionals- i una superfície de 95.000 metres quadrats. Es preveu l’assistència de 40.000 compradors internacionals i més de 8.000 reunions de negoci.
 
Durant la seva estada a la fira, el conseller Pelegrí ha visitat els pavellons Interlac i Intervin i ha mantingut una trobada amb cuiners catalans que compten amb dues estrelles Michelin, entre altres, Carme Ruscalleda, Ramon Freixa, Paco Roncero, Nacho Manzano, Paco Pérez i Fina Puigdevall.

4  

Imatges

Moment de la inauguració de la fira Alimentaria 2014

Moment de la inauguració de la fira Alimentaria 2014 1735

Pelegrí visitant l'estand de Torrons Vicens

Pelegrí visitant l'estand de Torrons Vicens 1856

Visita al pavelló Interlac

Visita al pavelló Interlac 1635

Inauguració Alimentaria 2014

Inauguració Alimentaria 2014 1717