Parc Natrual del Cap de Creus. Autor: Xavi Turrà
Parc Natural del Cap de Creus. Autor: Xavi Turrà
Els Parcs Naturals de Cap de Creus i del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter acullen des d’ahir i fins al 4 d’abril, a Cadaqués, diferents gestors i científics de les Àrees Marines Protegides (AMP) de la Mediterrània per a la realització d’un seminari de formació sobre el Canvi Climàtic. Hi participaran unes 40 persones de diferents països: Espanya, França, Itàlia, Tunísia, Líbia, Turquia, Israel, Algèria, Albània i Croàcia, països que formen part de la Xarxa Medpan.
  
Ambdós Parcs Naturals, a través de la Direcció General de Medi Natural i Biodiversitat del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, són integrants de l’Associació MedPan. Aquesta Associació vol promoure la creació, el funcionament i la continuïtat en el temps d’una xarxa d’Àrees Marines Protegides de la Mediterrània. 
 
Fotografia dels participants al seminari
Fotografia dels participants al seminari
L’objectiu d’aquest seminari sobre l’impacte del canvi climàtic a l’àmbit marí és el de promoure l’intercanvi entre els participants dels diferents països del nord i el sud de la Mediterrània. No es tracta només de transmetre els coneixements i les bones pràctiques sobre aquesta temàtica, sinó també de donar a conèixer la necessitat d’un apropament coordinat a escala de la Xarxa MedPan.
 
Per a més informació sobre el projecte Medpan:
 
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

Fotografia dels participants al seminari

Fotografia dels participants al seminari
JPG | 915