Territori

Territori i Sostenibilitat adjudica les obres de millora de l'accessibilitat de l'estació de l'L3 de Poble Sec

query_builder   3 abril 2014 09:17

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat adjudica les obres de millora de l'accessibilitat de l'estació de l'L3 de Poble Sec

  • Els treballs consistiran en la instal·lació de nous ascensors per a comunicar les andanes, el vestíbul i el carrer
  • L’actuació s’ha adjudicat per un import de 2 MEUR i es preveu que s’iniciï durant aquesta primavera
El Departament de Territori i Sostenibilitat, per mitjà de l’empresa pública Infraestructures.cat, ha adjudicat les obres d’adaptació a persones amb la mobilitat reduïda de l’estació de l’L3 de Poble Sec, ubicada a l’avinguda del Paral·lel de Barcelona. Els treballs comptaran amb un pressupost de 2 MEUR i es preveu que comencin aquesta primavera.
 
Aquesta actuació inclourà la instal·lació de tres ascensors per a comunicar els diversos nivells de l’estació: un per a comunicar el carrer –en concret, al costat muntanya­– amb el vestíbul i dos per a connectar el vestíbul amb cadascuna de les andanes. Així mateix, es reordenarà l’espai del vestíbul per a formar unes rampes que permetran superar el desnivell entre les barreres de validació i els ascensors. El termini d’execució de les obres és de 7 mesos.
 
En total, 120 estacions de 139 del global de la xarxa de Metro, són ja accessibles a persones amb mobilitat reduïda, la qual cosa suposa el 86%. Les últimes estacions que han quedat adaptades són la de Passeig de Gràcia, de l’L3, i la de Virrei Amat, de l’L5. Recentment, han començat les obres corresponents a l’adaptació de l’estació de l’L1 de Rambla Just Oliveres, a l’Hospitalet de Llobregat i, durant aquest any, es licitaran les de Poblenou L4. L’adaptació de les estacions restants es troben en fase de projecte.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 39

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia