· També se’ls imputa el robatori d’una furgoneta que van utilitzar per carregar la mercaderia sostreta
 
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van detenir el 2 d’abril cinc homes, d’edats compreses entre els 23 i 28 anys, de nacionalitat marroquina i veïns del Maresme, com a presumptes autors d’un robatori amb força i un robatori i furt d’ús de vehicle a motor.
 
Els fets van succeir el mateix dia 2 a l’àrea de servei de l’autovia A2, situada al quilòmetre 489, dins del terme municipal de Vilasana (Pla d’Urgell). A primera hora del matí un camioner va alertar als mossos en veure quatre homes que robaven la càrrega d’un camió.
 
Els lladres havien tallat la coberta del remolc i estaven carregant la mercaderia a l'interior d’una furgoneta. Quan el camioner els va cridar l’atenció, van fugir ràpidament camp a través deixant la furgoneta amb el motor en marxa.
 
Ràpidament, els mossos van arribar al lloc i van comprovar que a la furgoneta ja  havien carregat  vuitanta-cinc caixes de productes cosmètics femenins.
 
Simultàniament, un altre camioner va trucar als mossos en veure com, al quilòmetre 490 de l’autovia, un turisme s’aturava al carril dret per recollir quatre persones vestides de fosc.
 
Amb aquesta informació es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar i aturar el vehicle al quilòmetre 517, dins del terme de Cervera (Segarra).
 
El turisme estava ocupat per cinc persones, de les quals quatre d’elles vestien roba de color fosc i bruta de fang. A l’interior del vehicle els agents van trobar unes tenalles industrials d’acer amb les que haurien tallat la caixa del remolc. Per tot això, es va detenir els cinc homes per la seva presumpta relació amb el robatori amb força a l’interior del camió.
 
Als detinguts també se’ls imputa un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle, ja que es va comprovar que la furgoneta que van utilitzar per carregar la mercaderia, l’havien sostret aquella mateixa nit a Cervera.
 
El detinguts, quatre d’ells amb antecedents per fets similars, van passar dijous davant el jutjat de guàrdia en funcions d’instrucció de Cervera. L’autoritat judicial va decretar l’ingrés a presó d’un d’ells.
 
 
Àrea de Comunicació
Lleida, 6 d’abril de 2014