• L'activació de l’alerta te caràcter preventiu fins el transvasament del producte atès el seu caràcter altament inflamable.
  • A conseqüència de l’accident s’ha produït una petita fuita del producte transportat i el conductor ha resultat il·lès
  • La carretera BP-1432 pk 25,5 continua tallada en ambdós sentits de la marxa.
  • Tot i que NO ha estat necessari establir mesures de protecció a la població, cal evitar apropar-se a la zona del camió.
 
 
La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat la fase d’alerta del Pla especial d’emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT), per l’accident d’un camió que transportava gas propà (ONU 1965) i que ha bolcat a la BP-1432 pk 25,5, a l’alçada de Can Feliu, al camí de Can Torroella, al municipi de Bigues i Riells (Vallès Oriental).
 
A conseqüència de l’accident s’ha produït una petita fuita del producte transportat i el conductor ha resultat il·lès. Un altre camió està en camí per fer el transvasament de la càrrega. L'activació de l’alerta te caràcter preventiu fins el transvasament del producte atès el seu caràcter altament inflamable.
 
Els Bombers de la Generalitat han activat cinc dotacions, entre les quals, el vehicle de comandament del cap de guàrdia. Un cop allà, han pogut constatar que el camió pateix una petita fuita de les vàlvules. A hores d’ara, continuen treballant-hi i romandran a la zona fins que es realitzi el transvasament un cop arribi una nova cisterna.
 
També estan treballant a la zona de l’accident quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local.
 
La carretera BP-1432 pk 25,5 continua tallada en ambdós sentits de la marxa. Tot i que NO ha estat necessari establir mesures de protecció a la població, cal evitar apropar-se a la zona del camió.