Economia i Hisenda

L'Agència Tributària de Catalunya convoca 24 places per crear el primer cos tècnic de gestors tributaris de Catalunya

query_builder   14 abril 2014 11:21

event_note Nota de premsa

L'Agència Tributària de Catalunya convoca 24 places per crear el primer cos tècnic de gestors tributaris de Catalunya

  • Els nous treballadors s’encarregaran de la recaptació executiva dels tributs propis i cedits i del desenvolupament de la futura agència tributària de Catalunya
  • El concurs s’obre a funcionaris de la Generalitat i d’altres administracions públiques amb experiència en matèria tributària
L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha publicat avui la convocatòria del concurs per a la provisió de les 24 places que formaran el primer el cos tècnic de gestors tributaris de Catalunya. Amb la creació d’aquest cos, prevista a la Llei d’acompanyament dels Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2014, s’amplia l’estructura de l’ATC i se la dota de l’equip humà necessari per dur a terme la recaptació executiva dels tributs propis i cedits. Els nous tècnics també s’encarregaran de dissenyar els processos per desenvolupar la futura agència tributària catalana.
 
La convocatòria està oberta a funcionaris de la Generalitat, però també a treballadors del subgrup A2 d’altres administracions públiques que puguin acreditar un adequat coneixement de la llengua catalana i aportar a l’Agència Tributària de Catalunya  coneixements i  experiència en matèria tributària.
 
D’acord amb l’anunci publicat avui, el cos de gestors es constituirà de la manera següent: 15 gestors, 2 subinspectors i 7 experts en diferents procediments tributaris i en àmbits com la gestió, la recaptació i la inspecció dels tributs. Cadascun d’ells tindrà un lloc assignat en alguna de les delegacions territorials que l’ATC té distribuïdes a les quatre demarcacions.
 
Quadre amb la provisió dels llocs de treball:
 
Lloc de treball
Nivell
Serveis centrals
Barcelona
Girona
Tarragona
Lleida
Total
Gestor-responsable de gestió tributària
B24.1
 
1
1
1
1
4
Gestor responsable de recaptació
B24.1
 
3
 
 
 
3
Subinspector responsable
B24.1
 
1
 
 
 
1
Gestor coordinador de recaptació
B24.3
 
7
 
 
 
7
Subinspector-coordinador
B24.3
 
1
 
 
 
1
Gestor-supervisor en recaptació
B26.1
 
1
 
 
 
1
Expert en procediments tributaris
B26.1
 
1
1
1
1
4
Expert en procediment de gestió
B26.2
1
 
 
 
 
1
Expert en procediment de recaptació
B26.2
1
 
 
 
 
1
Expert en procediment d’inspecció
B26.2
1
 
 
 
 
1
Total:
 
3
15
2
2
2
24
 
 
Un cop feta la convocatòria pública, s’iniciarà el procés de selecció dels aspirants que s’hi presentin, d’acord amb els principis de publicitat, concurrència, igualtat i capacitat i mèrit. Hi haurà tres fases eliminatòries: tots els que hagin quedat admesos després d’haver valorat els currículums, hauran de passar una prova sobre dret tributari general. El procés culminarà amb una entrevista als candidats que hagin superat l’examen. Es preveu que tot el tràmit fins a l’adjudicació final  tindrà una durada aproximada de dos mesos. Les característiques del concurs es poden consultar des d’avui mateix als webs de l’ATC i del Departament d’Economia i Coneixement.

1  

Fitxers adjunts

Nota de Premsa

Nota de Premsa
PDF | 86

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia