Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El Centre de Fauna del Pont de Suert estarà obert també com a punt d'informació a partir d'aquesta Setmana Santa

query_builder   15 abril 2014 11:36

event_note Nota de premsa

El Centre de Fauna del Pont de Suert estarà obert també com a punt d'informació a partir d'aquesta Setmana Santa

Punt d'informació
Punt d'informació
El Centre de Fauna del Pont de Suert del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural romandrà obert també com a punt d’informació a partir d’aquesta Setmana Santa amb l’objectiu de contribuir a la dinamització de la comarca. En aquest sentit, aquest punt d’informació pretén ser un aparador comarcal on hi haurà una mostra representativa dels diferents productes, serveis i espais que es poden trobar a l’Alta Ribagorça (pesca, fauna, espais naturals, productes de proximitat, artesania, cultura, tradicions...).
 
Durant aquesta Setmana Santa, el punt d’informació romandrà obert del dijous 17 d’abril al diumenge 20 d’abril de 9:30 hores a 13:30 hores i de 16 hores a 18:30 hores. Després de Setmana Santa i fins a mitjan juny, aquest servei romandrà obert els dissabtes i diumenges de 9:30 hores a 13:30 hores i de 16 hores a 18:30 hores. De mitjan juny a mitjan setembre, romandrà obert cada dia de 9:30 hores a 13:30 hores i de 16 hores a 19:30 hores excepte els diumenges a la tarda i els dilluns, que tancarà.
 
 
El centre ofereix visites guiades
El centre ofereix visites guiades
D’altra banda, durant la Setmana Santa, el centre ofereix visites guiades d’11 hores a 12 hores. Passat Setmana Santa, les visites es poden fer durant el cap de setmana (dissabtes i diumenges) amb el mateix horari i de manera concertada els dies feiners.
 
El Centre de Fauna del Pont de Suert, a la comarca de l’Alta Ribagorça, és al marge esquerre del riu Noguera Ribagorçana, a la confluència de les carreteres N-230, de Lleida a Vielha, i N-260, del Pont de Suert a la Pobla de Segur. Es va crear l'any 1995 sota l'eix del Pla de conservació de la llúdriga a Catalunya. Actualment, juntament amb el Centre Piscícola de la Ribagorçana, comprèn un conjunt d'instal·lacions per al manteniment en captivitat d'exemplars de les espècies següents: visó europeu (Mustela lutreola), llúdriga (Lutra lutra) i cranc de riu autòcton (Austropotamobius pallipes), i també truita comuna mediterrània (Salmo trutta fario).
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Imatges

Punt d'informació

Punt d'informació 3470

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia