Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències més destacades del segon cap de setmana de la Setmana Santa 2014

query_builder   20 abril 2014 20:15

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències més destacades del segon cap de setmana de la Setmana Santa 2014

 

  • Fins a les 20.00 h d’avui diumenge no s’ha registrat cap accident  mortal al conjunt de carreteres i autopistes catalanes
  • Avui diumenge s’han registrat 2 accidents greus: a la C-58 a Viladecavalls on un nadó encara està en estat crític i a la C-14 a Coll de Nargó on una conductora està greu
  • Les retencions més important d’avui diumenge han estat de 18 km a la N-340 a Torredembarra i 8 km a l’AP-7 a Vilafranca del Penedès
  •  Fins les 20.00 h han retornat a Barcelona i la seva àrea d’influència un total al voltant del 167.000 vehicles, un 27,6% del total previst
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que no s’ha registrat cap accident mortal al conjunt de carreteres i autopistes de Catalunya aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres 18 d’abril, Divendres Sant, fins a les 20.00 h d’avui diumenge 20 d’abril. L’SCT demana als conductors que no abaixin la guàrdia en el que resta de retorn d’aquest període festiu.
 
Amb tot aquest matí s’ha produït un accident de gravetat a la C-58 a Viladecavalls on, per causes que encara es desconeixen, han topat dos vehicles i un d’aquests ha bolcat. En el vehicle bolcat viatjaven una parella amb el seu nadó que ha resultat ferit crític i que ha estat traslladat pel SEM a la Mútua de Terrassa, tot i que ara resta ingressat a la Vall d’Hebron amb el mateix pronòstic. La resta d’implicats han resultat ferits lleus.
 
També s’ha produït, a les quatre de la tarda, un altre accident greu, en aquest cas a la C-14 al Coll de Nargó on han topat frontalment dos turismes i la conductora d’un dels vehicles ha estat evacuada pel SEM amb ferides de gravetat a l’hospital Arnau de Vilanova, mentre l’altre conductor ha resultat lleu i l’han traslladat a l’hospital de la Seu d’Urgell.
 
Pel que fa al retorn de Setmana Santa, des de les 15.00 h de divendres 18 d’abril i fins avui diumenge a les 20.00 h, 167.000 vehicles van tornat a Barcelona i la seva àrea metropolitana, això és, un 27,6% dels 600.000 previstos per l’SCT.
 
En el cas de les retencions d’avui diumenge 20 d’abril, retorn parcial cap a la capital catalana, destacar les següents: 
 
  • 8 km de retenció a la N-340 entre Tarragona i el Vendrell sentit Barcelona
  • 7.5 km de retenció a l’AP-7 entre Santa Margarida i els Monjos i Sant Jaume dels Domenys sentit Barcelona
  • 5 km de retenció a l’AP-7 a Sant Sadurní d’Anoia sentit Barcelona
  • 2 km de retenció a la N-340 a Altafulla sentit sud

 

Quant a la mobilitat del cap de setmana, al llarg del matí de dissabte van haver-hi problemes puntuals per retencions com els 18 km que es van produir a la N-340 entre Altafulla i el Vendrell en sentit Tarragona; també van haver-hi petites retencions a l’AP-7 a la sortida de Maçanet de la Selva, a la sortida d’Altafulla i al peatge de la Roca del Vallès; i, lentitud a la C-32 a Palafolls. Pel que fa a la tarda, tres accidents van causar problemes circulatoris a l’A-2 a Pallejà on va bolcar un vehicle i es va fer pas alternatiu, a la B-24 a Cervelló on també es va fer pas alternatiu per la bolcada d’un altre vehicle i a la C-66 a Banyoles on va haver una topada frontal entre dos turisme.
 
Cal recordar que per al retorn de Setmana Santa s’han establert un seguit de mesures especials de regulació i ordenació de trànsit amb l’objectiu d’incrementar la capacitat viària i garantir la màxima fluïdesa possible, en concret a les carreteres AP-2, AP-7, B-23, C-16, C-31, C-65, i BUS-VAO.
 

1  

Fitxers adjunts

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 18 al 20 d'abril de 2014

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 18 al 20 d'abril de 2014
PDF | 123

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia