Direcció General de Comunicació

CTESC

El Govern nomena els membres del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC)

query_builder   22 abril 2014 15:49

event_note Nota de premsa

El Govern nomena els membres del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC)

  • El CTESC està format per membres proposats per les organitzacions més representatives de l’àmbit sindical, empresarial, dels sectors agrari, marítimopesquer, i de l'economia social
  • També en formen part experts de reconegut prestigi en les matèries de la seva competència que són designats pel Govern de la Generalitat, a proposta dels consellers d’Empresa i Ocupació i d’Economia i Coneixement
  • La renovació es produeix per l’acabament del mandat dels membres que constitueixen el Ple del Consell d’aquest òrgan consultiu i d'assessorament del Govern en matèries socioeconòmiques, laborals i ocupacionals
El Govern de la Generalitat ha fet efectiu el nomenament dels membres del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC) per als propers quatre anys. Així, segons preveu la seva normativa, l’Executiu ha acordat la renovació dels tres grups de membres d’aquest òrgan consultiu: els que proposen les organitzacions sindicals; els que proposen les organitzacions empresarials, i la resta, la meitat dels quals són proposats pels sectors agrari, marítimopesquer i de l’economia social, i l’altra meitat són experts de reconegut prestigi en matèries de la competència del Consell.
 
Els membres designats del CTESC són els següents:
 
  • A proposta de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya: José Manuel Jurado Villena, Alfons Labrador Tames, Antònia Pascual Moreno, Montserrat Delgado Pérez, Raquel de Haro González, i Jesús Martínez Ortiz.
 
  • A proposta de la Unió General de Treballadors de Catalunya: Laura Pelay i Bargalló, Josefa Garcia i Lorenzo, Aida Ruiz Franco, Dionís Oña i Martín, José Manuel Fandiño i Crespo, i Josep Martí Vives i Abril.
 
  • A proposta de Foment del Treball Nacional: Yésika Aguilar Granados, Andreu Basseda Tous, Alba Cabañas Varales, Jorge Juan Galofré Moragas, Marisol Morales de Cano, Juan José Meca Saavedra, i Antonio Sáenz Andrés.
 
  • A proposta de PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya: Lourdes Esteban Paredes, Moisès Bonal Ferrer, i Jana Callis Vilagut.
 
  • A proposta de FEPIME, Federació d’Empresaris de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya: Maria Helena de Felipe Lehtonen, i Salvador Guillermo Viñeta.
 
  • En representació del sector agrari, a proposta de la Unió de Pagesos de Catalunya: Maria Rovira Duran.
 
  • En representació de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya: Josep Rosera i Simó.
 
  • En representació del sector marítimopesquer, i a proposta de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors: Màrius Vizcarro Gianni.
 
  • En representació del sector de l'economia social, la Confederació de Cooperatives de Catalunya ha proposat Núria Ballesteros i Díaz i Joan Segura i Segura. La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, de la seva banda, ha proposat Àngels Guiteras Mestres.
 
  • Per últim, pel que fa a les persones expertes de prestigi contrastat, a proposta dels consellers d’Empresa i Ocupació i d'Economia i Coneixement, s’ha designat Rafael Ortiz Cervelló, Esther Sánchez Torres, Joan B. Casas Onteniente, Carme Porta Abad, Ramon Bonastre i Bertran, i Modest Guinjoan Ferré.
 
El Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC) és un òrgan consultiu i d'assessorament del Govern en matèries socioeconòmiques, laborals i ocupacionals.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia