Educació

Escola

El curs escolar començarà el 15 de setembre a primària i secundària

query_builder   22 abril 2014 16:51

event_note Nota de premsa

El curs escolar començarà el 15 de setembre a primària i secundària

 

  • El Departament d’Ensenyament ha establert el calendari escolar per al curs 2014-2015
 
  • Les classes acabaran el 19 de juny i les vacances de Nadal seran entre el 24 de desembre i el 7 de gener, i les de Setmana Santa entre el 28 de març i el 6 d’abril
 
El Departament d’Ensenyament ha establert el calendari escolar per al proper curs 2014-2015. Un calendari que ha concretat Ensenyament després d’haver-se tractat en el ple del Consell Escolar, on hi ha representats sectors de la comunitat educativa del país.
 
El nou calendari estableix que el curs començarà el dilluns 15 de setembre tant a l’educació primària com a secundària i postobligatoris, excepte els cicles formatius de grau superior, escoles oficials d’idiomes i formació d’adults, que podran començar el curs fins el dia 22 de setembre.
 
El calendari també determina que el curs escolar acabarà el 19 de juny, llevat en els ensenyaments de règim especial, que ho faran d’acord amb la seva programació acadèmica. També s’estableixen les dates dels exàmens de recuperació del setembre (proves extraordinàries) per a l’educació secundària obligatòria i primer de batxillerat, entre l’1 i el 3 de setembre del 2015. En el cas dels cicles formatius i segon de batxillerat aquestes proves es faran el mes de juny, després de les proves ordinàries.
 
Amb caràcter general, l’horari lectiu dels centres a infantil i primària serà de nou del matí a dos quarts d’una del migdia i de tres de la tarda a dos quarts de cinc de la tarda. En els centres que el Departament determini, es completarà l’horari lectiu amb una hora diària a tots els alumnes, amb l’objectiu que l’alumnat reforci les competències bàsiques. Alhora, els centres públics programaran, en horari no lectiu, unes hores de suport personalitzat per aquells alumnes que ho requereixin i segons els criteris establerts per Ensenyament.
 
Les vacances de Nadal el proper curs seran entre el 24 de desembre i el 7 de gener, ambdós inclosos. A Setmana Santa les classes s’aturaran entre el 28 de març i el 6 d’abril, ambdós inclosos. En el marc del calendari els centres disposaran de 3 dies festius de lliure disposició que es podran fer repartits en els diferents trimestres i que no poden coincidir amb els d’inici i final de les classes ni amb els immediatament anteriors o posteriors als períodes de vacances escolars.
 
 
 
22 d’abril de 2014
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia