Delegació a Madrid

Al Centre Cultural Blanquerna, coincidint amb la Setmana de la Cultura Catalana i Sant Jordi 2014

El "Vermut de Reus" es promociona a Madrid

query_builder   16 abril 2014 11:35

event_note Nota de premsa

Al Centre Cultural Blanquerna, coincidint amb la Setmana de la Cultura Catalana i Sant Jordi 2014

El "Vermut de Reus" es promociona a Madrid

  • Dimarts 22, a les 13’00h, acte de presentació amb autoritats a Blanquerna.
  • Del 21 al 26 d’abril, de 12 a 14’30h, es realitzaran degustacions de “Vermut de Reus” al Centre Cultural Blanquerna, i a les tardes, en finalitzar les activitats programades pel Centre.
El proper dimarts 22 d’abril a les 13’00h tindrà lloc al Centre Cultural Blanquerna (c/ Alcalá, 44 –Madrid- www.ccblanquerna.cat)  la presentació del “Vermut de Reus”, acte que comptarà amb la presència del delegat de la Generalitat a Madrid, Josep Maria Bosch, de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer i de la primera tinent d’Alcalde i Regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Alícia Alegret, acompanyats dels principals productors de vermut de Reus.
 
En el decurs de la presentació intervindrà també Joan Tapias, expert en el món del vermut, que realitzarà una explicació sobre la història del “vermut de Reus”. Posteriorment, es realitzarà una degustació d’aquest producte per a tots els assistents.
 
Reus va ser a finals del segle XIX la primera ciutat d’Espanya on es va començar a elaborar el “vermut”, una beguda imprescindible a l’hora de fer l’aperitiu, elaborada a base de vi, alcohol, sucre i plantes aromàtiques que li donen el seu aroma i gust tan característics. Durant els anys posteriors, unes 30 empreses de Reus es van dedicar a la fabricació de més de 50 marques de vermut, una competència que va contribuir a l’excel·lent qualitat d’aquest producte. Al 1901 va arribar a Madrid el primer “vermut de Reus” elaborat per la casa “Miró y Tarragó”.
 
Actualment vàries empreses es dediquen a la producció d’una trentena de marques del producte, que s’elabora seguint les fórmules tradicionals transmeses generació a generació, i que han contribuït al prestigi i la popularitat del “Vermut de Reus” a tota Espanya.
 
Del 21 al 26 d’abril, de 12 a 14’30h , es realitzaran degustacions al Centre Cultural Blanquerna, i també a les tardes, en finalitzar les activitats programades.
 
 
Centre Cultural Blanquerna
Més informació: 915241002/ 00
c/ Alcalá, 44 Madrid

1  

Fitxers adjunts

NP Vermut de Reus a Blanquerna

NP Vermut de Reus a Blanquerna
PDF | 196

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia