El 26 d’abril ha tingut lloc a Castelldefels (Baix Llobregat) la inauguració oficial del nou edifici de l’església evangèlica d’aquest municipi, al carrer Església, 123, tot i que la comunitat hi és arrelada des de l’any 1945. L’acte va comptar amb l’alcalde de la ciutat, Manuel Reyes, i el director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell.
Sergi Ramos. Revista El Castell. Castelldefelsa
Un dels nous espais amb què compta la nova església
Reyes va lloar que l'Església Evangèlica de Castelldefels estigui implicada en la vida del municipi i va agrair les activitats socials que desenvolupa. Vendrell va assenyalar que a Catalunya encara hi ha obstacles per viure amb normalitat i públicament la religiositat i que, precisament, la normalització del fet religiós i la visualització de la seva diversitat són dos dels objectius principals de la Direcció General d’Afers Religiosos.
 
L’acte ha comptat amb l’arquitecte, Jon Tugores, autor del projecte, que ha presentat les singularitats dels espais del nou edifici amb la projecció de fotografies del procés constructiu. Els assistents han pogut visitar els diferents espais de l’edifici guiats pel pastor Daniel Requena i el seu pare i ex pastor de l’església, Juan Requena.
 
A la celebració també han estat el president de la Federació d’Esglésies Evangèliques Independents d’Espanya (FIEIDE), Manel Rodríguez, i l’expresident de la Federació d’Entitats Religioses Evangèliques d’Espanya (FEREDE), Daniel Rodríguez.
 
Amb motiu de la inauguració oficial de les noves instal·lacions (s’estan utilitzant des de finals del 2013), la comunitat evangèlica ha organitzat entre els dies 23 i 27 d’abril jornades de portes obertes, una exposició de pintura de l’artista Antonio Soto, xerrades culturals, la projecció d’una pel·lícula  i diverses activitats infantils a càrrec de l’esplai.