Direcció General de Comunicació

Acció Exterior

El Govern aprova el Pla d'Acció Exterior del Govern de Catalunya

query_builder   9 març 2010 14:41

event_note Nota de premsa

El Govern aprova el Pla d'Acció Exterior del Govern de Catalunya

  • És el primer document de planificació estratègica en matèria d’acció exterior del Govern
  • Estableix les línies estratègiques, els objectius operatius i les actuacions prioritàries en matèria d’acció exterior per als propers 5 anys
 
El Govern ha aprovat avui el Pla de l’Acció Exterior del Govern de Catalunya, el primer document de planificació de què es dota el Govern per orientar la seva acció exterior. Aquest document estableix els objectius estratègics i operatius, i les actuacions prioritàries que ha de regir l’acció exterior del Govern durant els propers cinc anys.
 
Aquest pla té com a objectiu fer de Catalunya un actor internacional de primer ordre, promoure la internacionalització en el seu conjunt i projectar la imatge del país arreu del món. Cal assenyalar que, per elaborar aquest pla, s’ha comptat amb la participació del món acadèmic, institucional i de la societat civil.
 
El Pla s’estructura en quatre apartats. En el primer s’analitza el paper dels governs autònoms en un món globalitzat, en el segon s’identifiquen els actius de Catalunya que poden posicionar-la millor en aquest context. El Pla també desenvolupa els objectius operatius i les actuacions prioritàries que han de permetre dur a terme una acció exterior governamental coherent i ordenada. A més, també inclou els mecanismes per fer possible el seguiment i l’avaluació del mateix.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia