Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria  d’Igualada juntament amb Policia Local de Vilanova del Camí van detenir el passat 1 de maig, un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilanova del Camí (Anoia), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.
 
Pels volts de les 9 del matí els mossos van rebre avís del 112 que en una benzinera del municipi d’Òdena  s’acabava de produir un robatori.
 
Quan els agents van arribar al lloc la treballadora del local els va informar que un home l’havia agafat per l’espatlla i l’havia amenaçat amb una arma blanca perquè li donés tots els diners de la caixa enregistradora. Segons la víctima, un cop va agafar la recaptació se’n va anar caminant direcció Vilanova del Camí.
 
Després de fer varies indagacions, juntament amb Policia Local de Vilanova del Camí, es va poder esbrinar que l’autor era conegut a la població per fets similars.
 
El mateix dia va concloure la investigació amb la detenció a Vilanova del Camí del presumpte autor del robatori.
 
El detingut, amb antecedents, va passar el passat 3 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.
 
Àrea de Comunicació,
Manresa, 10 de maig de 2014