- El detingut ha ingressat a la presó per ordre judicial
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts, un home de 28 anys d’edat, de nacionalitat romanesa i veí de Lleida, com a presumpte autor de tres robatoris amb força.
 
La detenció és el resultat d’una investigació oberta a principis de març arran un seguit de robatoris amb força a l'interior de domicilis de les Borges Blanques.
 
Concretament, entre el 3 de març i el 13 d’abril es va cometre un robatori en un domicili del carrer Lluís Companys i dos robatoris en domicilis del carrer Pica d'Estats, amb similar modus operandi.
 
En tots els casos, els robatoris es van cometre durant la franja diürna. En dos d’ells, el lladre va escalar per la canonada d’aigua situada a la façana fins arribar al primer pis. Un cop allà, va forçar la porta de la terrassa per tal d’accedir a l'interior.
En l’altre cas, va saltar la tanca perimetral de la finca, i un cop dins del terreny va accedir a la casa a través d’una finestra corredora.
 
Un cop dins dels domicilis va sostreure, principalment, aparells electrònics, rellotges i joies.
 
Arran aquests fets es va iniciar una investigació que va permetre la detenció, el passat dimarts, del presumpte autor dels tres delictes.
 
La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si el detingut pot estar implicat en altres fets delictius i no es descarten noves detencions.
 
El detingut, que té antecedents, va passar dijous a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, el qual va ordenar el seu ingrés a la presó.
 
Àrea de Comunicació,
Lleida, 10 de maig de 2014