• El conseller de la Presidència ha inaugurat aquest migdia la 34a edició de la Fira Expo Bages Ascensió, a Manresa
  • Homs ha lliurat el guardó Pollet d’Or, que reconeix una iniciativa empresarial, i ha recorregut els diferents estands de la fira
El conseller durant la visita a la Fira Expo Bages Ascensió
“La situació social, econòmica i de país en conjunt és ‘esprudençada’, una paraula inventada que combina prudència i esperança. Prudència necessària, perquè encara hi ha gent que ho està passant malament, però també una mirada esperançada i d’horitzó positiu que, també, ens devem”. Amb aquest missatge optimista i de futur, el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha inaugurat aquest migdia una nova edició de la Fira multisectorial Expo Bages, que aquest any torna a coincidir amb la de l’Ascensió després de l’èxit de l’anterior edició, i que es pot visitar a Manresa fins demà.
 
El conseller ha subratllat la constància d’una Fira com ExpoBages, que compleix 34 anys, i ha agraït “la perseverança de tanta i tanta gent durant tot aquest temps i l’encert de reinventar-se ara fa 2 anys, tornant a ubicar la fira al centre de la ciutat per fer-la més accessible... Tot un exemple, sobretot ara, en uns moments que no són especialment senzills”.
 
En aquest sentit, Homs ha dit que la Fira és una mostra més que “en el nostre país hi ha molta gent que, malgrat que les situacions són aspres, hi planta cara i cada matí apuja la persiana i fa tot allò que està al seu abast per tirar endavant”.
 
Durant la inauguració, el conseller ha lliurat el Pollet d’Or, un guardó amb el que es premia una iniciativa empresarial i innovadora vinculada al territori mitjançant el comerç i l’empresa. Per a Homs, el guanyador d’aquest any, l’empresari Sebastià Catllà, és “un testimoni de la feina ben feta i compromesa amb un territori, amb la seva gent i amb una manera de fer les coses, on l’important és el resultat del treball i no tant la seva notorietat. Un tret característic de la nostra manera de fer col·lectiva”.
 
A continuació el conseller de la Presidència ha visitat els diferents estands de la fira, acompanyat del delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau; l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; el president de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Manresa, Pere Casals, i altres autoritats del municipi.
 

2  

Fitxers adjunts

El conseller Homs passejant per la Fira

El conseller Homs passejant per la Fira
JPG | 2811

El conseller visitant un estand

El conseller visitant un estand
JPG | 2711