Empresa i Treball

Conseller Felip Puig

COMERÇ

La Generalitat i Conselh Generau d'Aran sumen esforços per dinamitzar el comerç de la Vall d'Aran

query_builder   14 maig 2014 12:35

event_note Nota de premsa

COMERÇ

La Generalitat i Conselh Generau d'Aran sumen esforços per dinamitzar el comerç de la Vall d'Aran

  • El conseller Puig i el síndic d’Aran, Carlos Barrera, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per dinamitzar el comerç de la Val, amb l’objectiu de millorar la competitivitat de les empreses comercials i de serveis que hi operen al territori.
 
El conseller Puig amb el síndic d'Aran, Carlos Barrera en el moment de la signatura
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el síndic d’Aran, Carlos Barrera, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a la dinamització del comerç de la Val d’Aran. Amb aquest acord, la Generalitat i el Conselh Gerenau d’Aran formalitzen la voluntat d’ambdues administracions de treballar conjuntament en un pla d’actuacions per al 2014 que té per objectiu la millora de la competitivitat de les empreses comercials i de serveis que operen al territori aranès.
 
Amb aquest objectiu de millorar la competitivitat del sector comercial aranès, el pla d’actuacions 2014 preveu un seguit d’accions que contribueixin a adequar l’oferta a les necessitats del comprador, tant resident com no resident, i a optimitzar la prestació del servei.
 
Entre les actuacions previstes s’inclouen accions de promoció i impuls del comerç i del turisme, participació a fires, accions de fidelització —com la targeta Val d’Aran Card—, i accions d’impuls del comerç transfronterer amb campanyes de promoció al sud de França. Així mateix, es preveuen accions en col·laboració amb associacions comercials, impuls a la formació per la millora del comerç i de l’artesania, aplicacions mòbils per al comerç, i l’impuls del projecte de recuperació de l’artesania de la llana d’ovella aranesa, entre d’altres.
 
Aquest conveni de col·laboració té la voluntat de reprendre la cooperació iniciada al 2004 i avançar en el definitiu traspàs de competències en matèria de comerç, que serà a partir de 2015. El pla d’actuacions 2014 compta amb un pressupost total de 85.000 euros, que aportaran ambdues administracions.

1  

Fitxers adjunts

El conseller Puig, amb el síndic d'Aran, Carlos Barrera en el moment de la signatura

El conseller Puig, amb el síndic d'Aran, Carlos Barrera en el moment de la signatura
JPG | 3393

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia