· El preu de l’entrada és de 5 euros i els menors de 12 anys tindran l’accés gratuït presentant l’entrada específica corresponent
 
· L’esdeveniment, que tindrà lloc el dia 1 de juny a l’aeroport de Lleida-Alguaire, inclourà la primera prova internacional a Europa de la Fórmula 1 de l’aire i el Campionat d’Espanya de Vol Acrobàtic, així com altres exhibicions aèries
 
Les persones interessades en assistir al festival aeri Lleida Air Challenge, que se celebrarà el proper dia 1 de juny, tenen la possibilitat a partir d’avui d’obtenir anticipadament les entrades a través de la pàgina web de l’esdeveniment: www.lleidaairchallenge.cat També poden fer-ho mitjançant la pàgina web www.catalunya.com/propostes.
 
El preu de les entrades és de 5 euros per als majors de 12 anys. Per als  menors d’aquesta edat l’accés al festival aeri (acompanyats d’un adult) serà gratuït, tot i que hauran de retirar la corresponent entrada. L’aparcament al recinte especialment habilitat per a l’ocasió serà gratuït.
 
El programa del Lleida Air Challenge inclourà la primera prova internacional celebrada a Europa de la Air Race F1, la Fórmula 1 de l’aire, que servirà d’aparador del primer circuit mundial d’aquesta modalitat esportiva, previst per al 2015, i del qual l’aeroport lleidatà en podria ser una de les seus d’acollida.
 
El festival aeri també incorporarà la celebració del Campionat d’Espanya de Vol Acrobàtic.
 

1  

Fitxers adjunts

Cartell del festival aeri Lleida Air Challenge

Cartell del festival aeri Lleida Air Challenge
PDF | 8012