Justícia, Drets i Memòria

Conseller Germà Gordó

Gordó: "Si volem ser un país de futur hem de donar resposta a les persones, sobretot a les que tenen més necessitats"

query_builder   15 maig 2014 13:56

event_note Nota de premsa

Gordó: "Si volem ser un país de futur hem de donar resposta a les persones, sobretot a les que tenen més necessitats"

El conseller de Justícia reivindica la tasca d’entitats com l’Associació Alba en la inauguració del seu nou obrador a Tàrrega, el qual dóna feina a persones amb discapacitat
El conseller de Justícia, Germà Gordó, ha volgut mostrar avui el seu suport i el del Govern a la tasca d’entitats com l’Associació Alba, que atén persones amb discapacitat física o psíquica o amb malaltia mental a les comarques de l’Urgell i la Segarra. “Si volem ser un país de futur, si volem ser un país modern, ens hem de fixar en la gent, en les persones, i sobretot en les que tenen més necessitats” ha dit el conseller, per qui “un país o una nació que no té com a principal objectiu donar resposta als més necessitats, és un país que no va per bon camí”. Gordó ha visitat el nou obrador de les galetes El Rosal que l’Associació Alba té a Tàrrega, el qual dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual.
 
Pel titular de Justícia, “l’estat propi no deixa de ser una eina; no és una finalitat. La finalitat és la nació, són les persones”. I ha afegit que “la transició nacional no s’ha de despistar d’aquest eix central”.
 
Per últim, el conseller ha felicitat l’entitat. “Vosaltres demostreu que esteu en el bon camí: heu creat una associació d’èxit i esteu fent productes d’èxit”, ha dit Germà Gordó lloant la iniciativa de l’Associació Alba.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia