·       Al lloc, treballen 23 dotacions terrestres i set mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat
 
·       També treballen Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, Protecció Civil, SEM i ADF
 
·       Protecció Civil ha posat en Prealerta el Pla d’emergències INFOCAT
 
·       Segons el Servei Català de Trànsit, està tallada la circulació de la carretera TV-2142 amb la cruïlla de la C-37
Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en l’incendi forestal que afecta el municipi del Pont d’Armentera (Alt Camp). A hores d’ara, al lloc treballen 23 dotacions terrestres (14 d’aigua i 9 de comandament) i set mitjans aeris (1 helicòpter de comandament, dos helicòpter bombarders i 4 avions de vigilància i atac).
 
Segons les primeres estimacions, l’incendi afectaria una superfície provisional d’entre 20 i 30 hectàrees de vegetació forestal.
 
L’incendi que ha començat a una zona propera a la urbanització La Planeta, ha avançat per la vessant de la muntanya en sentit ascendent i direcció est. Un cop a dalt de la carena, amb la marinada i el vent de ponent, els flancs s’han obert.
 
Segons el Servei Català de Trànsit, s’ha tallat la circulació de trànsit de la carretera TV-2142 amb la cruïlla de la C-37 al terme municipal del Pont d’Armentera.
 
Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha posat en Prealerta el Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT) derivada de la situació i previsió d’evolució de l’incendi forestal que afecta des de primera hora de la tarda el municipi del Pont d’Armentera (Alt Camp), així com pel nombre de mitjans d’extinció que hi treballen. Dos tècnics territorials de Protecció Civil de la Generalitat s’han desplaçat fins al Pont de l’Armentera per donar suport logístic al municipi.
 
Al lloc també treballen set patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius del Cos d’Agents Rurals, les ADF, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb caràcter preventiu.
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 16 de maig de 2014
16.00 hores