L’Institut Català del Sòl, (INCASÒL), i l’empresa Inmoglaciar Catalunya SL han signat el contracte d’arres de compravenda de dues parcel·les residencials del sector Can Llong II de Sabadell, al Vallès Occidental, per a la construcció de dues promocions d’habitatge protegit.
 
Els dos terrenys compten amb una superfície de sostre de 1.692,78m2 i 2.731,87m2 respectivament on s’hi construiran les dues promocions de 15 i 29 habitatges. Els pisos seran destinats a venda i comptaran amb una superfície aproximada de 100m2.
 
Inmoglaciar és un grup immobiliari amb més de 35 anys d’experiència que desenvolupa projectes en totes les àrees: residencial, comercial, terciari i logístic tant a nivell nacional com internacional. Així mateix, la responsabilitat corporativa de l’empresa aborda decididament el seu compromís de contribuir amb la seva activitat a la millora social, econòmica i ambiental de l’entorn on s’ubica. I dedica gran part del seus esforços a reduir l’impacte mediambiental i construir immobles amb la màxima qualificació energètica.
 
En aquest nou projecte, Inmoglaciar invertirà 5,3 milions d’euros en la construcció de les dues promocions i preveu iniciar les obres a finals d’any, amb un termini d’execució de 15 mesos.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 85