·        El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha inaugurat aquest dijous les noves instal·lacions de la fàbrica, que permeten a l’empresa produir un 15% més, amb més qualitat i de manera més eficient.
 
·        Durero Packaging, un dels líders del seu sector a l’Estat espanyol, dissenya i produeix embalatge per a productes de perfumeria, cosmètica, farmàcia, vins o licors, entre d’altres.
 
·        La inversió ha comptat amb el suport de la Generalitat a través d’Invest in Catalonia.
 
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha inaugurat aquest dijous les noves instal·lacions de Durero Packaging a Montornès del Vallès, que compten amb nova maquinària que ha permès a la companyia augmentar la capacitat de producció un 15%, millorar la qualitat dels productes i fabricar-los de manera més eficient. La previsió de l’empresa és crear 30 nous llocs de treball, que se sumarien als 200 actuals.
 
Les noves instal·lacions de la planta, de de 18.000 m2, són fruit d’una inversió de 7 milions d’euros del grup francès Autajon, del qual Durero Packaging forma part des del 2007. El projecte d’inversió ha comptat amb el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya.
 
Puig ha destacat que “l’obsessió per la qualitat, la innovació i el bon servei és el que caracteritza aquesta empresa, i també el que caracteritza el país. Aquesta nova inversió ens dóna confiança perquè es demostra que, una vegada més, el capital estranger aposta per Catalunya i per la seva qualitat de treball”. El conseller Puig, una vegada més, ha deixat clar que la recuperació econòmica “vindrà de la mà del sector privat” i, en aquest sentit, ha agraït a la família, els treballadors i directius de l’empresa la qualitat del seu producte.
 
Durero Packaging, fundada el 1965, es dedica al disseny i producció d’embalatge i envasatge per a marques mundials de perfumeria, cosmètica, farmàcia, vins, licors o confiteria, entre d’altres. L’empresa, que exporta gairebé un 40% dels seus productes, és líder del mercat d’embalatge i envasatge d’alt valor afegit a l’Estat espanyol.
 
A la inauguració, Felip Puig ha estat acompanyat pel director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, el president del grup Autajon, Gerard Autajon, i el director general de Durero Packaging, Ferran Esbrí.

1  

Fitxers adjunts

El conseller Puig, en un moment de la visita a les instal·lacions de Durero

El conseller Puig, en un moment de la visita a les instal·lacions de Durero
JPG | 1324