Acte de 25è aniversari de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre
El conseller de Salut, Boi Ruiz i l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, han presidit l’acte de celebració del 25è aniversari de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, que ha tingut lloc al Teatre Auditori La Llanterna de Móra d’Ebre. Aquest hospital dóna servei a les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat. L’acte també ha servit per homenatjar els professionals que han complert 25 anys de servei.
 
A la celebració també hi ha participat l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, que va inaugurar el centre hospitalari l’1 de maig del 1988. En la seva intervenció Pujol ha destacat l’important paper que han realitzat i realitzen els hospitals comarcals a Catalunya com a peça bàsica del model sanitari català.
 
Prèviament a l’acte d’homenatge, diverses autoritats, entre les que també hi havia l’alcalde de Reus i president del Grup SAGESSA, Carles Pellicer; l’alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé; els presidents dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, Jordi Jardí i Carles Luz, o els directors dels serveis territorials de Salut a Terres de l’Ebre i Tarragona, Albert Gómez i Josep Mercadé, respectivament, han participat en una visita a les instal·lacions de l’Hospital Comarcal.