Territori

Finalitzen les obres de millora del camí d'Alboquers, accés a Sant Bartomeu del Grau

query_builder   27 maig 2014 12:25

event_note Nota de premsa

Finalitzen les obres de millora del camí d'Alboquers, accés a Sant Bartomeu del Grau

  • L’actuació permet millorar la connectivitat del municipi amb el nou eix Vic-Gironella
 
  • L’obra ha comptat amb un pressupost de 357.000 euros
Camí Alboquers a Sant Bartomeu del Grau
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat avui les obres de millora del camí d’Alboquers, que connecta les carreteres B-433 i C-154 i facilita l’accés al nucli de Sant Bartomeu del Grau. Aquesta actuació ha comptat amb un pressupost de 357.000 euros.
 
L’estiu passat va entrar en servei la variant d’Olost, amb una inversió de 10,2 MEUR. Aquestes obres formaven part del nou eix de comunicació viari construït entre l’Eix Transversal i l’Eix del Llobregat (Vic-Gironella). Per tal de millorar la connectivitat de l’entorn i, en concret, l’accés de Sant Bartomeu del Grau al nou eix viari, s’han dut a terme treballs de pavimentació i millora del camí d’Alboquers.
 
Els treballs, que van començar el febrer passat, han consistit principalment en l'eixamplament del camí abans existent en una longitud aproximada d’1,3 quilòmetres, tot augmentant la calçada de 5 a 7 metres. Així s’ha format una nova secció formada per dos carrils de 3 metres i dos vorals de 0,5 metres.
 
D’altra banda, s’han inclòs altres obres de millora del drenatge, de senyalització i mesures d’integració ambiental. Aquesta actuació ha abastat els termes municipals de Muntanyola i Sant Bartomeu del Grau.

1  

Imatges

Mapa

Mapa 2568

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 368

Fotografia

Fotografia
JPG | 467

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia