Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   27 maig 2014 15:06

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Josep Anton Ferré i Vidal
 
Rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV).
 
Nascut a Vila-seca el 1958.
 
És catedràtic de Mecànica de Fluids al Departament d’Enginyeria Mecànica de la URV des de l’any 2000. Es va llicenciar en Ciències Químiques (1980) i va fer el doctorat (1986) a la Facultat de Química de la Divisió VII de la Universitat de Barcelona, on va començar la seva carrera docent, completant la seva formació a les universitats de Cambridge i Toronto.
 
Ha participat en més de 60 projectes de recerca, dels quals n’ha dirigit 35 com a investigador principal en l’àmbit de la mecànica de fluids, la transferència de calor i la turbulència. És membre d’un grup de recerca consolidat (ECOMMFiT) i ha dirigit 5 tesis doctorals. Ha publicat 45 articles en revistes científiques i monografies, i ha presentat 75 comunicacions a congressos.
 
Ha estat director d’AQU Catalunya des de l’any 2009 fins al 2013 i també director general d’Universitats de la Generalitat del 2006 al 2007. Dins de la URV ha estat vicerector de Transferència i Innovació i director general de la FURV del 2008 al 2009. Anteriorment havia exercit els càrrecs de vicerector de Personal Docent i Investigador, vicerector d’Economia i Organització, director del Departament d’Enginyeria Mecànica, Director de l’ETSEQ i director de l’ETSE.
 
Lluís Franco i Sala
 
President del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC)
 
Nascut a Barcelona l’any 1961.
 
És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB); llicenciat en Dret per la UB; doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials amb la qualificació "Cum Laude" per la UB; i també diplomat en estudis de Dret Civil Català.
 
Ha estat director de l’Agència Tributària de Catalunya (2011-2014);  president del Tribunal Català de Defensa de la Competència (2003-2009); conseller de Treball de la Generalitat de Catalunya (1999-2002); i director general de Règim Econòmic de la Seguretat Social del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya (1996-1999).
 
És professor titular de l'àrea de coneixement "Economia Aplicada", especialitat Política Econòmica, de la UB des de 1992.
 
També és autor de diversos llibres i publicacions sobre política econòmica, economia laboral, economia del medi ambient i defensa de la competència, entre d’altres temes.
 
Ha estat professor convidat en diverses universitats estrangeres (Florida State University, Université Lumière Lyon 2 i Université de Rabat).
 
Teresita Itóiz i Cruells
 
Secretària executiva del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC)
 
Professora Mercantil i docent a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Va ser directora de Serveis del Departament de Treball (1999 a 2002); cap del Servei de la Secretaria Administrativa del Departament de Treball (1986 a 1999); i tècnic de gestió a la Secretaria General del Departament (1981 a 1986). Entre els anys 1971 i 1981 va ser cap de comptabilitat a l’empresa privada.
 
Durant la seva trajectòria professional ha estat membre de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya; de la Comissió de Classificació Empresarial (vocal); de la Comissió de Subministraments de la Generalitat de Catalunya (vocal); de la Comissió de Subministraments del Departament de Treball (presidenta); del Consell General del COPCA (representant del Departament de Treball); i del tribunals d'oposicions a la Generalitat de Catalunya (presidenta).
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia