X Setmana del Medi Ambient
Els actes, que són molt variats, tindran lloc del 30 de maig al 8 de juny i volen apropar a tothom el coneixement sobre l’entorn natural deltaic
 
 
La desena edició de la Setmana del Medi Ambient al Parc Natural del Delta de l’Ebre se celebrarà del 30 de maig al 8 de juny. Té com a principals objectius promoure i divulgar els valors naturals i culturals de les zones humides en general, i del delta de l’Ebre en particular. També pretén apropar la gestió del Parc a la societat i explicar-ne les principals línies de gestió.
 
Per aconseguir-ho, s’han organitzat diverses activitats de descoberta de l’entorn a fi de sensibilitzar el públic participant sobre la necessitat d’adquirir actituds i comportaments positius i de respecte envers el medi natural. Destaquen entre les activitats programades sortides guiades, cinema, museus, exposicions, audiovisuals i conferències, entre d’altres.
 
La realitat viva del nostre territori és la d’un espai transformat per l’activitat humana, on la convivència entre la naturalesa i els humans s’estableix a partir d’una delicada harmonia.
 
Preservar els recursos naturals i garantir-ne l’ús sostenible són els reptes a què cal fer front per evitar pèrdues en la diversitat biològica i cultural de les zones naturals en general i del delta de l’Ebre en particular.
 
Per mitjà de la Setmana, es vol reforçar el lligam entre els valors de l’espai i l’ús i gaudi respectuosos i sostenibles per part de la població local i visitant.
 
Més informació sobre la programació de la Setmana: www.gencat.cat/parcs/delta_ebre, al Facebook del Parc www.facebook.com/PNDelteEbre i al telèfon 977 482 181. 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

2  

Fitxers adjunts

Programa d'activitats de la X setmana del Medi Ambient

Programa d'activitats de la X setmana del Medi Ambient
JPG | 1643

Cartell de la X Setmana

Cartell de la X Setmana
JPG | 253