Direcció General de Comunicació

Jocs Mediterranis

El Govern aprova l'aportació del 2014 per als Jocs Mediterranis de Tarragona 2017

query_builder   3 juny 2014 14:57

event_note Nota de premsa

El Govern aprova l'aportació del 2014 per als Jocs Mediterranis de Tarragona 2017

  • La subvenció puja a 553.700 euros per a aquest exercici
  • El Govern considera que la celebració d’aquest esdeveniment esportiu és una oportunitat única per situar Catalunya al món a través de l’esport
 
El Govern ha aprovat avui una subvenció de 553.700 euros durant el 2014 a la Fundació Tarragona 2017, per contribuir al finançament de les despeses derivades de les necessitats operatives de l’organització dels XVIII Jocs Mediterranis, que se celebraran a Tarragona del 30 de juny al 9 de juliol de 2017. Per fer efectiu aquest import, hi hauran de contribuir tots els departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.
 
El Govern considera que la celebració d’aquest esdeveniment esportiu és una oportunitat única per situar Catalunya al món a través de l’esport i promocionar valors com la cohesió social i territorial o la promoció turística i patrimonial del Camp de Tarragona i del país en general.
 
La feina de la Fundació Tarragona 2017 -fins al desenvolupament dels Jocs- consisteix en l’organització, la coordinació i el desenvolupament per aconseguir que els jocs se celebrin amb èxit. Per tant, independentment d’aquesta primera proposta de subvenció per a aquest exercici pressupostari 2014, caldrà, a partir de l’exercici 2015 i fins al 2017, tramitar un nou acord de Govern amb caràcter pluriennal que impulsarà el Departament de la Presidència prèvia presentació de sol·licitud per part de la Fundació Tarragona 2017 i la posterior valoració.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia