·         El cap de l’Executiu ha rebut les seleccions catalanes de formació de la Federació Catalana de Basquetbol
 
·         En l’acte s’ha presentat la nova samarreta de Catalunya
D'esquerra a dreta, Ivan Tibau, Artur Mas, Joan Fa i Juan Redín amb la nova samarreta
D'esquerra a dreta, Ivan Tibau, Artur Mas, Joan Fa i Juan Redín amb la nova samarreta
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet un paral·lelisme entre els valors de l’esport i les actituds que han de moure el país de cara als reptes de futur. Durant la recepció a les seleccions catalanes de formació de la Federació Catalana de Basquetbol, que s’ha fet aquesta tarda al Palau de la Generalitat, Artur Mas ha apostat per “jugar noblement totes les partides que ens toqui jugar de cara al futur” i ha afegit que “si, a més, ens agafa ben entrenats, també serà millor pel bon resultat que tots plegats aspirem a tenir”.
 
Durant l’acte, en què s’ha presentat la nova samarreta de la selecció catalana, el cap de l’Executiu ha instat els esportistes a “estar ben entrenats, a més de ben equipats, en bona forma i amb ganes de lluitar esportivament”.
 
En la presentació, els seleccionadors catalans absoluts masculí i femení, Salva Maldonado i Sílvia Font, i els jugadors catalans professionals Roger Grimau i Laia Palau, han lliurat al president de la Generalitat; al secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; al president de la Federació, Joan Fa, i al director de l’empresa Spalding, proveïdora tèxtil de les seleccions, Juan Redín, les noves samarretes, amb els seus noms i numerades de forma que conjuntament es podien llegir les dates del Tricentenari, 1714-2014. El president Mas ha agraït “l’encert i la sensibilitat” d’aquest gest.
 
En l’acte hi han estat presents els jugadors, jugadores i cos tècnic de les seleccions catalanes de formació de bàsquet que, una temporada més, ocupen la primera posició de la classificació global a nivell de resultats i medalles, una vegada disputats els diferents campionats estatals de categoria Cadet, Infantil i Mini. Enguany, Catalunya va tornar a ser l’única en fer-se amb cinc medalles de sis possibles: una d’or (Mini Femenina), dues d’argent (Infantil Femenina i Mini Masculina), dues de bronze (Cadet Masculina i Infantil Masculina) i un sisè lloc (Cadet Femenina).
 
El president Mas ha felicitat els joves esportistes i ha subratllat el mèrit dels seus èxits “en condicions molt dures i de molta competència”. Artur Mas ha bromejat amb els nois i noies assistents, assenyalant que “em feu una mica d’enveja, ja m’agradaria que en la competició que estem tots poguéssim arribar a tenir tantes medalles per al conjunt del país”.
 

2  

Imatges

Foto samarretes

Foto samarretes 1200

Foto de grup

Foto de grup 1848