La Secretaria General de l’Esport i l’Institut Cal·lípolis han signat avui a Tarragona un acord de col·laboració per celebrar trobades esportives pels centres educatius del Pla Català d’Esport a l’Escola de les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès, i per permetre als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior del Cal·lípolis fer pràctiques en aquestes escoles.  
sge
El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, i la directora del centre, Boni Garcia, han estat els encarregats de segellar l’acord. La signatura ha tingut lloc a les instal·lacions de l’institut, situat al Complex Educatiu de Tarragona, amb la presència també de la representant territorial de l’Esport a Tarragona, Gemma Solé, i el gerent del Complex, Vicenç Abellan, així com altres representants del centre educatiu.
 
En virtut de l’acord, l’INS Cal·lípolis durà a terme aquesta trobada esportiva a través dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació d’Activitats Fisicoesportives, com a tècnics en formació i com una experiència formativa més. Les tasques d’aquests alumnes seran la de portar a terme l’organització i l’execució d’aquesta activitat sota la supervisió dels seus professors i l’assessorament tècnic de la representació territorial de l’Esport a Tarragona.
 
Per la seva banda, el Consell Català de l’Esport, mitjançant la representació territorial de l’Esport a Tarragona, facilitarà al centre educatiu un llistat de centres que formen part del Pla Català d’Esport a l’Escola, on es podran fer les pràctiques del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació d’Activitats Fisicoesportives.
 
Amb aquesta aliança, les dues parts refermen la voluntat de col·laborar per la realització d’activitats conjuntes per tal de fomentar la millora qualitativa i quantitativa de l’esport escolar, un dels eixos prioritaris de la política esportiva de la Secretaria General de l’Esport.
 
L’INS Cal·lípolis, que enguany celebra el 25è aniversari, ofereix diferents ensenyaments, dins dels quals hi ha el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació d’Activitats Fisicoesportives, que té com objectiu principal la formació de tècnics/ques i animadors/es esportius/ves, sense oblidar el caire educatiu i social que sempre aquests tipus d’activitats porten implícits. També ofereix ensenyaments esportius de futbol i bàsquet.
 

1  

Imatges

Fotografia de la signatura de l'acord

Fotografia de la signatura de l'acord 613