Ports

Es posa en servei el Centre d'interpretació de l'activitat pesquera al port d'Arenys de Mar

query_builder   6 juny 2014 12:30

event_note Nota de premsa

Es posa en servei el Centre d'interpretació de l'activitat pesquera al port d'Arenys de Mar

  • El Centre d’Interpretació a Cel Obert és un espai cultural que ha de donar a conèixer la tradició pesquera d’Arenys de Mar amb l’objectiu de posar en valor el port, els pescadors i la vila
 
Ports de la Generalitat
L’alcalde d’Arenys de Mar, Estanis Fors, acompanyat de la gerent de Ports de la Generalitat, Dolors Rodríguez, entre d’altres autoritats, ha visitat el nou Centre d’Interpretació a Cel Obert, ubicat a la zona de llevant (davant de l’antic tenyidor de xarxes) del port d’Arenys de Mar. Aquest nou espai cultural és un reconeixement a l’important activitat pesquera d’Arenys i un atractiu més per als turistes que visiten la vila i el port.
 
El  Centre d’Interpretació a Cel Obert passa a formar part dels itineraris per a vianants que hi ha dins de la zona portuària.  La nova activitat cultural és fruit d’un acord  entre Ports de la Generalitat i l’Ajuntament d’Arenys de Mar en què  Ports s’ha fet càrrec de l’equipament de l’espai i l’Ajuntament dels cinc panells informatius. Els panells expliquen en tres idiomes les característiques tècniques del port,  l’activitat pesquera i l’activitat industrial de les drassanes. Amb tot,  el nou centre d’interpretació posa en relleu la tradició pesquera del municipi i dóna valor afegit al port i les activitats que s’hi desenvolupen i a la vila.
 
 
6 de juny de 2014
 

2  

Imatges

Centre d'interpretació de la pesca

Centre d'interpretació de la pesca 166

Autoritats en la visita al Centre d'interpretació

Autoritats en la visita al Centre d'interpretació 3584

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 93

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia