Visita Reus
El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, ha visitat aquest matí les obres de rehabilitació que s’estan desenvolupant a set edificis d’habitatges amb protecció oficial del grup Sant Josep Obrer de Reus (Baix Camp). L’han acompanyat l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el president de l’AV Primer de Maig, Eduardo Nava i, entre altres, el director de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jordi Sanuy.
 
Els treballs van iniciar-se el passat mes d’abril i formen part de les actuacions que, de forma periòdica, desenvolupa l’Agència per al manteniment i prevenció de l’estat dels edificis de pisos construïts amb protecció oficial. En el cas de Sant Josep Obrer s’estan reparant les façanes deteriorades, en especial els balcons, que presenten el revestiment disgregat, i els espais de les gelosies i les cobertes. L’actuació es fa als blocs 31, 46, 53, 54, 56, 57 i 59, amb 76 habitatges, i  inclou el repàs de canals i teulades per solucionar problemes de filtracions i millorar l’evacuació de les aigües de pluja. També s’estan pavimentant els parterres (espais plantats amb flors i gespa) entre els blocs 50-51, 52-53 i 57-58.
 
Les obres s’han adjudicat a l’empresa Construccions F. Munné, SA per un import de 180.641,60 euros. Està previst que acabin el proper mes de juliol.
 
El barri de Sant Josep Obrer de Reus té 600 pisos, distribuïts en blocs de quatre i cinc plantes, i 40 locals comercials.

1  

Imatges

Imatge d'un bloc ja rehabilitat

Imatge d'un bloc ja rehabilitat 2197

2  

Fitxers adjunts

NP VISITA OBRES REUS

NP VISITA OBRES REUS
PDF | 309

Imatge Visita Reus

Imatge Visita Reus
JPG | 887