Polítiques Digitals

Nou web del Pla de reforma de l'Administració de la Generalitat i del seu sector públic

query_builder   6 juny 2014 13:33

event_note Nota de premsa

Nou web del Pla de reforma de l'Administració de la Generalitat i del seu sector públic

  • El Departament de Governació, mitjançant la Secretaria d’Administració i Funció Pública, posa en funcionament un nou espai web, amb la finalitat d’informar sobre el Pla de reforma de l’Administració, els eixos en què s’articula i les actuacions que es porten a terme per desenvolupar-lo
  • El web s’emmarca en l’objectiu de transparència, element clau que ha d’inspirar i orientar el Pla de reforma
A través d’aquest espai monogràfic, el Departament de Governació i Relacions Institucionals posa a disposició de la ciutadania informació actualitzada sobre el desenvolupament i els objectius del Pla de reforma de l’Administració de la Generalitat i del seu sector públic. La posada en marxa d’aquest web s’emmarca en un dels principals eixos de la reforma, el de transparència, que pretén posar a l'abast del ciutadà tota la informació pública, per generar confiança en la gestió pública i comprometre la seva participació activa. 
 
El web inclou un apartat per a cadascun dels nou eixos en què s’articula el Pla: transparència, ètica, recursos humans, direcció pública professional, govern digital i simplificació de la tramitació administrativa, innovació i talent, organització de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, sector públic de la Generalitat de Catalunya i col·laboració públicoprivada.
 
Aquests apartats inclouen la descripció, els objectius i les actuacions relacionades amb cada eix, així com enllaços d’interès i la documentació de referència. Els continguts s’aniran actualitzant de forma permanent,  a mesura que es vagin concretant les diverses actuacions previstes en el marc del pla.
 
Cal recordar que el Govern ha acordat encarregar al Departament de Governació i Relacions Institucionals, mitjançant la Secretaria d’Administració i Funció Pública, i el Consell per a l’Impuls i l’Ordenació de la Reforma de l’Administració, el disseny, el desenvolupament i la governança del Pla de reforma de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i del seu sector públic, fer el seguiment de la implementació de les mesures que se’n derivin, avaluar-les i retre comptes dels resultats assolits.
 
El pla té com a objectiu construir i consolidar models organitzatius i procediments que assegurin en l’Administració catalana el conjunt de valors d’eficàcia, eficiència, transparència, rendició de comptes, innovació, flexibilitat i participació, juntament amb els de subjecció a l’ordenament jurídic, professionalitat i imparcialitat.
 
Més informació:
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia