·         La renovació de la concessió per 20 anys va suposar una inversió de 2 MEUR a càrrec del Club Nàutic Cala Canyelles.
 

 
Imatge inauguració
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, acompanyat de l’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, i del president del Club Nàutic Cala Canyelles, Antoni Comas, ha inaugurat avui les obres de renovació d’aquest port esportiu.
 
La renovació de la concessió al Club Nàutic que es va fer el 2010 per un periode de 20 anys suposava escometre obres de millora i renovació de les instal·lacions per valor de 2 MEUR. La primera fase dels treballs es va executar durant l’any 2012 i va consistir en la reparació dels fonaments submergits i dels paraments verticals dels molls, així com la renovació de canonades i dels serveis interiors del port, i en la subtitució de la grua.
 
El 2013, la Comissió territorial d’urbanisme de Girona va aprovar el Pla especial del port de Cala Canyelles, que consolidava el desenvolupament previst de la zona de terra. En base a aquest Pla, es va aprovar posteriorment el projecte constructiu del port, que va emparar l’execució d’una segona fase d’obres, ja acabada. Durant l’any passat es va construir un nou edifici social i un altre de vigilància a l’entrada del port, es va renovar el paviment, la connexió a la xarxa municipal dels nous serveis de telecomunicacions, l’electricitat, l’aigua, el gas, el clavegueram i la rampa de varada.
 
D’altra banda, el Departament de TES ha tramitat l’adscripció portuària de l’accés rodat al port pel vial de la platja, que és l’únic possible i que s’utilitza des de la construcció del port.
 

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 855

Imatge

Imatge
JPG | 315