Empresa i Treball

TURISME

Es constitueix el grup de treball "Lloret de Mar" que ha d'identificar els projectes prioritaris per renovar aquesta destinació turística

query_builder   6 juny 2014 15:46

event_note Nota de premsa

TURISME

Es constitueix el grup de treball "Lloret de Mar" que ha d'identificar els projectes prioritaris per renovar aquesta destinació turística

El secretari d'Empresa i COmpetitivitat, Pere Torres, encapçalant la taula de treball

 

 
·        La posada en marxa d’aquest grup inicia la segona fase del  conveni signat el passat mes de març per la Generalitat, l’Ajuntament de Lloret de Mar i la Mesa del Turisme de Lloret.
 
·        Format per representants de les parts implicades, el grup ja està elaborant el Pla Operatiu 2014-2020 que ha d’estar enllestit el proper mes de novembre, on es concreten els projectes que s’hauran de dur a terme fins el 2020, així com els recursos que permetin el seu finançament.
 
·        Aquesta iniciativa, pionera a Catalunya, respon a les directrius marcades pel Pla Estratègic de Turisme de Catalunya pel que fa a la reconversió integral de les destinacions madures. 

Avui s’ha reunit el grup de treball “Lloret de Mar, renovació de destinacions”, format per representants de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lloret de Mar, i dels empresaris del municipi. Aquesta és la segona fase del projecte que es va iniciar el passat 31 de març amb la signatura d’un conveni amb l’objectiu de treballar conjuntament per la renovació i la millora d’aquesta destinació.
 
Entre d’altres assistents, la reunió ha comptat, per part de la Generalitat, amb la presidència del secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i la directora general de Turisme, Marian Muro; per part de l’Ajuntament de Lloret de Mar, l’alcalde del municipi, Romà Codina, i el regidor de Turisme, Jordi Orobitg; i per part de la Mesa del Turisme de Lloret, el seu president Joan Molist.
 
Aquest equip ja ha definit els eixos d’actuació i ha ordenat les diferents àrees de treball per presentar el mes de novembre el Pla Operatiu 2014-2020. Aquestes àrees de treball contemplen des de la rehabilitació i renovació de la planta d’allotjament turístic, la remodelació urbana, la connectivitat, mobilitat i serveis turístics, la potenciació de productes estratègics i segments d’alt valor afegit per a la demanda, fins a la captació d’inversions.
 
A partir de novembre s’iniciarà la tercera fase amb la presentació i aplicació d’aquest Pla Operatiu. Amb aquest projecte, la Generalitat de Catalunya implementa el Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2013-2016 a través de Lloret de Mar, una de les destinacions turístiques catalanes de referència. 
 
La posada en marxa d’aquesta pla pilot vol reforçar i consolidar els esforços que s’hi han dedicat per al desenvolupament de nous productes i activitats turístiques adreçades a millorar l’experiència en aquest municipi.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia