Les universitats, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries de Catalunya poden presentar fins el 30 de setembre, propostes per a la celebració de simposis conjunts amb les universitats Hebrea de Jerusalem (HUJI), la Tel Aviv (TAU) i amb l’institut Technion. La convocatòria de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) preveu l’atorgament de finançament per a la celebració de 10 simposis conjunts amb grups de recerca d’aquestes universitats.
 
Aquesta convocatòria d’ajuts s’emmarca en el programa TWINS (Towards Interrelations in Science), subscrit per la Generalitat de Catalunya amb les tres institucions israelianes en el marc del viatge oficial que el Govern va realitzar el novembre de 2013. El programa TWINS té com a objectiu promoure la creació de xarxes entre Catalunya i Israel a través d’esdeveniments sobre temes científics d’interès comú, com a llavor de futurs projectes de col·laboració i activitats d’intercanvi de coneixement.
 
El programa TWINS és un dels acords estratègics amb Israel promoguts per la Secretaria d’Universitats i Recerca amb la finalitat de fomentar les relacions de col·laboració entre grups de recerca dels dos territoris, potenciar relacions sòlides i desenvolupar vincles per avançar en la transferència de coneixement.
 
Les propostes presentades se sotmetran a decisions conjuntes d’un Comitè de Programa que també estarà integrat per les institucions israelianes. Els simposis se celebraran entre els mesos de novembre de 2014 i juny de 2015, a Catalunya o Israel.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat AGAUR Israel

Comunicat AGAUR Israel
PDF | 46