Direcció General de Comunicació

Homs

Homs considera el binomi solidaritat i Ciència com un exemple del que, amb el dret a decidir, podríem acabar oferint

query_builder   13 juny 2014 08:10

event_note Nota de premsa

Homs considera el binomi solidaritat i Ciència com un exemple del que, amb el dret a decidir, podríem acabar oferint

Nit per la Recerca
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha presidit la primera Nit per la Recerca a la Catalunya Central, que s’ha celebrat aquest dijous al Serrat del Figaró, a Taradell. Un sopar espectacle en benefici de la càtedra de la SIDA i malalties relacionades, de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, liderada pel dr. Bonaventura Clotet, i en el que s’ha recaptat 49.300 euros per a la recerca.
 
En el seu parlament, el conseller Homs ha volgut agrair, en nom del Govern, que “tot i que la situació és difícil, un país com el nostre tingui expressions com aquest sopar benèfic, que és un binomi format per solidaritat i Ciència al servei del benestar de les persones”. Per a Homs, “aquest és un dels nostres tresors, un exemple de la nostra manera de fer i del que ens podem oferir i també oferir als altres, malgrat que els recursos i les estructures siguin ara magres”.
 
Segons el conseller, aquesta gala és “un exemple de solidaritat i d’excel·lència en un camp que, a priori com a país, no hauríem de ser dels que estan disposats a jugar la lliga a dalt de tot i, en canvi, en el camp de la Ciència ho comencem a ser”. “Això és un incentiu més”, ha afegit, “que ens ajuda a imaginar el que, amb el dret a decidir, podríem acabar oferint amb tota la potencialitat que com a país tenim”.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia