El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) de la Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), i amb la col·laboració de l’Espai Catalunya a Sant Sebastià, organitza la tercera edició de la fira ‘Tasta Catalunya’, que se celebra del 20 al 22 de juny, en l'esmentada ciutat basca.
 
‘Tasta Cataluny’a és una certamen firal que sorgeix per la bona acollida que els productes catalans tenen al País Basc, detectada en les diferents accions realitzades en aquella zona. La passada edició va ser un èxit, tant en assistència de públic com de venda dels productes que s’hi van oferir. Tot i l’actual situació econòmica, el DAAM manté l’aposta per aquesta fira amb l’expectativa que serveixi com una bona eina de promoció i venda dels productes catalans al País Basc.
 
Empreses participants a ?Tasta Catalunya’:
 
Conserves Bomba | anxoves | Palamós (Baix Empordà)
Pagès Entrena | cava | Sant Jaume Sesoliveres - Piera (Anoia)
Cava Maria Rigol | cava | Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)
Lo + bo de Lleida | coques | Mollerussa (Pla d’Urgell)
Embotits Arblanch | embotits | Gurb (Osona)
Embotits Casolans de Planoles | embotits | Planoles (Ripollès)
Embotits Artesans Gori | embotits | La vall d’en Bas (Garrotxa)
Bosch i Casals | embotits | Sant Feliu Sasserra (Bages)
Ànec dels Pirineus | foie | Bescanó (Gironès)
Formatges Roura Soler | formatge | Sant Pau de Seguries (Ripollès)
Tros de Sort | formatge | Sort (Pallars Sobirà)
Formatges Montbrú | formatge | Moià (Bages)
Betara – Formatges del Pirineu | formatge | Perafita (Osona)
Mas d'en Nogués | fruits secs | Maials (Segrià)
Mel Can Toni | mel | Seròs (Segrià)
Postres Mas Grau | postres | Sant Vicenç de Torelló (Osona)
Precuinats Salt de Sallent | precuinats | Olot (Garrotxa)
Addaia Celler | varis | Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.