Els Bombers de la Generalitat segueixen treballant aquest matí en les tasques d’extinció de l’incendi de Tivissa (Ribera d’Ebre), que continua controlat. Concretament, en aquests moments són 10 les dotacions terrestres (6 BRP -camions d’aigua- i 4  vehicles lleugers –vehicles de comandament, de les unitats GRAF i de la unitat EPAF-), i dos els mitjans aeris que treballen a la zona afectada per l’incendi.
 
A l’igual que en dies anteriors, a primera hora del matí els mitjans aeris han fet helitransport de personal, especialment al flanc oest de l’incendi, una zona amb una orografia molt complicada i sense accessos per als vehicles terrestres. Aquí, i durant tot el dia, els bombers realitzaran tasques amb eines manuals i revisió de tota la zona per assegurar que no quedin punts calents.
 
Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha finalitzat la fase preventiva de prealerta del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT, després que els Bombers de la Generalitat donessin el foc per controlat.
 
Segons les dades provisionals del Cos d’Agents Rurals, l’incendi ha afectat una superfície de 830 hectàrees, pi blanc i matoll.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 19 de juny de 2014
11.00 hores