Servei Català de Trànsit

La N-II patirà restriccions de trànsit el pròxim diumenge al matí amb motiu del Triatló de Sant Pol de Mar

query_builder   20 juny 2014 18:00

event_note Nota de premsa

La N-II patirà restriccions de trànsit el pròxim diumenge al matí amb motiu del Triatló de Sant Pol de Mar

  • L’afectació de la N-II durarà tres hores i mitja aproximadament, de 8 a 11.30 h, i es desviarà el trànsit per l’Autopista del Maresme o C-32
 
Amb l’objectiu de minimitzar possibles afectacions viàries aquest diumenge, 22 de juny, arran de la celebració del Triatló de Sant Pol de Mar, el Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, posarà en funcionament un dispositiu de gestió de trànsit a la N-II, la qual quedarà restringida en el tram comprès entre Sant Pol de Mar i Calella en ambdós sentits de la marxa.
 
Aquesta competició esportiva, organitzada pel Club Triatló Costa de Barcelona – Maresme, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Pol de Mar, i prèviament autoritzada per les Federacions Catalana i Espanyola de Triatló, inclou tres circuits diferents: un de natació (750 metres), un de ciclisme (20,4 km) i un a peu (5 km). El circuit de ciclisme, pel qual s’han previst dues sortides, a les 8 i a les 10 h, amb uns 300 participants, és el que comportarà afectació viària.
 
En concret, la N-II quedarà tallada entre les 8 i les 11.30 h aproximadament de diumenge en el tram comprès entre Sant Pol de Mar (altura del Parc Litoral) i Calella de Mar (altura rotonda), entre els punts quilomètrics 663 i 666,5, i  en ambdós sentits de la marxa. Mentre durin aquestes restriccions, i amb l’objectiu de minimitzar al màxim les possibles retencions que se’n puguin derivar, es desviarà el trànsit cap a l’Autopista del Maresme o C-32. Així mateix, també convé destacar que tots els accessos a la N-II des de carrers, polígons, camins o masies, entre d’altres, dins del tram tancat, també restaran tallats per l’organització i per agents de la Policia Local.
 
El Triatló de Sant Pol de Mar que se celebra aquest diumenge 22 de juny és la segona de les quatre etapes del OPEN CHALLENGE TRIATHLON. La primera etapa es va celebrar diumenge passat, 15 de juny, a Arenys de Mar. Pel que fa als dos triatlons que falten, estan previstos pel dissabte 13 de setembre a Tossa de Mar i pel diumenge 12 d’octubre a Vilanova i la Geltrú.
 
  
Recomanacions
 
En cas de coincidència d’un desplaçament en vehicle amb el desenvolupament del Triatló de Sant Pol de Mar, cal extremar la precaució, no envair en cap moment els trams senyalitzats i tancats per a ús exclusiu dels participants d’aquesta competició esportiva, i seguir les recomanacions i indicacions dels agents i també del personal encarregat i responsable de la prova.
 
Cal evitar, igualment, aturades i estacionaments dels vehicles que puguin provocar una manca de seguretat als participants de la competició o un desenvolupament anormal de la mateixa.
 
L’SCT també recorda que es pot estar informat de l’estat del trànsit a través del 012, del compte de Twitter @transit, del web www.gencat.cat/transit i a través de les cròniques radiofòniques i televisives de diversos mitjans de comunicació. A més, per conèixer els detalls del Triatló de Sant Pol de Mar, es pot consultar el web: http://www.openchallengetriathlon.cat/Triatlo-Sant-Pol/.
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota Triatló Sant Pol de Mar (diumenge 22 de juny)

Nota Triatló Sant Pol de Mar (diumenge 22 de juny)
PDF | 160

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia