Territori

Entra en servei dimecres vinent el nou Punt Bus de Torroella de Montgrí

query_builder   23 juny 2014 11:36

event_note Nota de premsa

Entra en servei dimecres vinent el nou Punt Bus de Torroella de Montgrí

  • La nova instal·lació millora el servei de transport interurbà al municipi, la mobilitat de vianants i vehicles i la comoditat dels usuaris
  • Les obres han comptat amb una inversió de 520.000 euros
Fotografia
El Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en funcionament, dimecres vinent, 25 de juny, el nou Punt Bus de Torroella de Montgrí, que permet concentrar les arribades i sortides dels serveis regulars de transport interurbà per carretera i millorar les condicions de comoditat i seguretat dels usuaris. Les obres, que van començar el febrer passat, han comptat amb un pressupost de 520.000 euros.
 
El nou Punt Bus s’ubica en un espai situat al passeig d’Enric Morera, a la banda sud de la carretera de l’Estartit; es composa d’una àrea de paviment formigonat, amb capacitat per a quatre andanes, parada de taxis i una marquesina per a  l’espera dels viatgers. Aquest punt substitueix la parada de busos interurbans que existia a la Plaça Lledoner, en un emplaçament que registra una elevada intensitat de trànsit, especialment en l’època estival.
 
La nova instal·lació se situa al costat de la parada anterior i  abasta una superfície d’uns 1.600 m2, inclosa tota la urbanització perimetral, tot donant continuïtat al Passeig d’Enric Morera. Es calcula que el Punt Bus registri unes 21.000 operacions l’any, amb uns 240.000 viatgers anuals.
 
Per tal de millorar la funcionalitat dels serveis de transport públic i la mobilitat en el seu entorn, el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí van subscriure un protocol per a la instal·lació d’un nou Punt Bus per autobusos interurbans al municipi.
 

1  

Imatges

Fotografia

Fotografia 379

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 164

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia