FOTO WEB
Un moment de l'acte.
 
El director general de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Nautral (DAAM), Jordi Ciuraneta, va dur a terme la cloenda de l’Assemblea General Ordinària de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors, que es va celebrar el passat dissabte, 21 de juny, a la sala d’Actes de la seu del Departament a Barcelona.
 
El president de l’esmentada Federació, Eusebi Esgleas, va inaugurar l’Assemblea, en què el secretari de l’entitat, Mario Vizcarro, va presentar els els Estats de Comptes: Balanç Comptes de 2013, així com el pressupost de 2014.
 
En el decurs de la reunió, també es va exposar la Memòria de l’activitat de l’exercici 2013 i les actuacions que es preveu desenvolupar durant el 2014.
 
I després d’un ampli debat sobre temes que preocupen tant a armadors com a pescadors, Jordi Ciuraneta va cloure la jornada amb una indicació clara que cal treballar conjuntament entre Administracions i sector, remarcant que és bàsica la responsabilitat del conjunt d’aquest en el ben fer de les actuacions, així com la importància de la valorització del producte que aporten.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

Imatge de l'acte.

Imatge de l'acte.
JPG | 97