• S’instal·laran prop de 100 reductors de cabal en diverses plantes d’aquest complex hospitalari
 
  • També s’ha cedit l’exposició Cada gota compta, a més de materials destinats a conscienciar sobre la importància de fer un consum responsable

 

  • Totes aquestes accions poden beneficiar, potencialment, a uns 10.000 usuaris/dia
 
 
L’Agència Catalana de l’Aigua col·labora amb l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron de Barcelona en la instal·lació de mecanismes estalviadors d’aigua a les aixetes d’aquest complex hospitalari. En total se subministraran prop de 100 airejadors que s’instal·laran en diversos espais del complex, que permetran reduir el seu consum d’aigua.
 
Cal tenir en compte que entre els instruments més útils per estalviar aigua a la llar destaquen els airejadors o reductors, que permeten disminuir el cabal que surt de l'aixeta. Aquest estri permet estalviar fins a un 50% d'aigua i, segons una enquesta desenvolupada fa uns 3 anys per l’Idescat, és el dispositiu d’estalvi més utilitzat a Catalunya.
 
A més, l’Agència Catalana de l’Aigua també ha cedit l’exposició Cada gota compta, a més de materials destinats a conscienciar sobre la importància d’estalviar aigua
 
Totes aquestes accions poden beneficiar, potencialment, a uns 10.000 usuaris/dia.
 
L’eficiència i l’estalvi són la base fonamental d'una política de l'aigua centrada en la gestió de la demanda . És necessari mantenir la conscienciació entre la ciutadania fora de situacions de sequera i consolidar els hàbits sostenibles ja adquirits entre la població.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 148