Campaneta
L’últim film d’animació de les fades Disney, Campaneta. Fades i pirates s’estrena amb 25 còpies en català aquest divendres, 27 de juny. La producció ha estat doblada amb el suport del Departament de Cultura.
 
L’argument gira al voltant de Tsarina, la fada que no se sent valorada per les seves companyes i roba el dipòsit de pols de fada. Tsarina va a l’illa d’Skull amb els pirates i allà coneix el grumet James, que en el futur serà conegut com a capità Garfi. Campaneta i les altres fades volen recuperar la pols de fada.
 
El film es podrà veure a les sales següents: Yelmo Multicines Abrera (Abrera); JCA Cinemes Alpicat (Alpicat); Multicines Arenys (Arenys de Mar); Yelmo Cines Baricentro (Barberà del Vallès); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Yelmo Cines Castelldefels (Castelldefels); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicines Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz Centre (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers - El Nord (Granollers); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cines Olot (Olot); Cines Imperial (Sabadell); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Cines Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Ocine; Tarragona - Les Gavarres (Tarragona); Yelmo Cines Parc Central (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Multicines Sucre (Vic), i Cinema Kubrick (Vilafranca del Penedès)
 
Podeu trobar més informació a :
 
Teniu el tràiler en alta resolució disponible a: http://www.gencat.cat/llengua/descarrega/descarrega

1  

Fitxers adjunts

Imatge de 'Campaneta. Fades i pirates'

Imatge de 'Campaneta. Fades i pirates'
JPG | 550