• És el primer autobús d’altes prestacions que s’implanta a les comarques de Girona
  • Amb els nous serveis els usuaris de les dues capitals de comarca disposaran de sortides cada 2 hores
  • Demà també es posa en funcionament les comunicacions dels municipis de la Costa Brava centre amb l’aeroport de Girona i el de Barcelona
 
Demà entra en servei el bus exprés.cat entre Olot i Girona, el primer de la xarxa d’altes prestacions a les comarques de Girona. Oferirà 16 expedicions diàries (8 per sentit), de dilluns a divendres excepte agost. De les 16, 8 són completament noves. D’aquesta manera els usuaris disposaran de sortides cada 2 hores. Del total de 16 expedicions, 5 en sentit Girona i 4 en sentit Olot, tindran una parada intermèdia a Besalú, i la resta seran directes entre les dues capitals de comarca. A la demarcació de Girona hi ha previstes sis línies més de la xarxa d’altes prestacions exprés.cat, que ofereix millores de gestió i velocitat comercial: Blanes-Lloret de Mar, Figueres-Roses, Girona-Palamós, Girona-Santa Coloma de Farners, Girona-Lloret de Mar, Girona-Torroella de M.-l’Estartit.
 
La línia e1:Girona-Olot, operada per Teisa, és l’onzena que s’implanta a Catalunya (n’hi ha vuit a la demarcació de Barcelona i dues a Tarragona). Farà el recorregut entre Olot i Girona circulant per la C-66 i l’A-26. Amb les noves expedicions es dobla el nombre de serveis directes/semidirectes entre Girona i Olot. La demanda del corredor Olot-Girona l’any 2013 va ser de 80.500 viatgers, amb una ocupació mitjana per expedició d’11,8  viatgers. L’empresa operadora Teisa ofereix abonaments multiviatge que suposen un descompte de fins al 42% del preu del bitllet senzill.
 
D’altra banda, demà també es posen en funcionament les comunicacions dels municipis de la Costa Brava centre (Palafrugell, Palamós, Calonge, Santa  Antoni, Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro) amb l'aeroport de Girona - Costa Brava. Són 16 expedicions al dia (8 per sentit) que circulen de dilluns a diumenge, amb uns horaris que s'ajusten a la majoria d'aterratges i enlairaments dels principals vols programats per a aquest estiu a l'aeroport de Girona- Costa Brava. També estan operatives altres millores entre l’aeroport de Girona i la Costa Brava sud i entre Girona i l’aeroport gironí, així com altres línies de bus que reforcen les comunicacions dels municipis de la Costa Brava amb l’aeroport de Barcelona.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 63