Justícia, Drets i Memòria

Gordó es mostra convençut que la Llei de col·legis professionals catalana tirarà endavant "de comú acord entre tots"

query_builder   30 juny 2014 20:59

event_note Nota de premsa

Gordó es mostra convençut que la Llei de col·legis professionals catalana tirarà endavant "de comú acord entre tots"

  • El conseller de Justícia intervé en la segona edició del lliurament del premi de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya a la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert
El titular de Justícia, Germà Gordó, que ha intervingut en la segona edició del lliurament del premi de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, s’ha mostrat convençut que la Llei de col·legis professionals catalana en què estan treballant corporacions i Govern es farà “de comú acord entre tots”. “Serà una llei col·lectiva perquè ja es va començar a treballar posant-nos tots d’acord per tirar-la endavant", ha afirmat Gordó.
 
En aquest sentit, el conseller de Justícia ha insistit que es treballa conjuntament en la nova Llei per, en primer lloc, "defensar els interessos dels col·legis professionals i dels seus col·legiats”. Però, alhora, Germà Gordó ha ressaltat que, “per damunt de tot, es treballa de forma col·legiada perquè cal defensar els interessos del país, que és el que fan aquestes corporacions: defensar la qualitat dels serveis professionals que es presten en benefici del conjunt de la ciutadania del nostre país”.
 
En el seu parlament, el titular de Justícia s’ha referit als col·legis professionals com a “estructures d’Estat” perquè, segons Gordó, “són estructures pròpies de la nostra nació que s’organitzen des de la societat civil i esdevenen una eina d’impuls col·lectiu molt important”.
 
Així mateix, el conseller Gordó ha tingut sentides paraules de reconeixement a la figura de Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya. Sobre la que fou consellera de Justícia, Germà Gordó ha afirmat que ”ha estat per a molts de nosaltres una mestra”. “Si algú ha fet molt pels col·legis professionals, ha estat la presidenta del Parlament de Catalunya”.
 
 
 
 
 
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia