• A Tivenys continuen treballant a la zona els efectius terrestres 
  • Els incendis de Benifallet, Riba-roja, Miravet i Ulldecona ja estan extingits
Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat, a les 21.54 hores d’aquesta nit, l’incendi forestal, que segons els primers indicis hauria estat causat per un llamp, que des d’aquesta tarda afectava el terme municipal de Tivissa.
 
A Tivissa l’incendi hauria començat quasi al fons d’un barranc i ha avançat, en direcció sud-oest, cap al Tossal de Montagut. Es tracta d’una zona on els vehicles terrestres no hi poden accedir, amb la qual cosa els efectius han estat helitransportats per l’helicòpter i han treballat a la zona bàsicament amb eines manuals i amb el suport de les descàrregues dels mitjans aeris. Amb l’arribada de l’ocàs els mitjans aeris ja s’han retirat i els efectius terrestres han pogut acabar de tancar el perímetre i s’ha pogut donar el foc per estabilitzat. Durant la nit, els efectius terrestres continuaran treballant en el perímetre, mentre s’està buscant una manera d’arribar a peu a la zona, ja que no hi ha ni pistes ni camins d’accés.
 
Segons les darreres dades dades provisionals del cos d’Agents Rurals, el foc hauria afectat entre 1’5 i 2 hectàrees de vegetació forestal. Demà, amb la llum del dia, es podrà aixecar el perímetre i es confirmarà, amb més certesa la superfície afectada.
 
Pel que fa a l’incendi a la Serra de Cardó, a Tivenys, els efectius terrestres continuen a la zona on ha baixat moltíssim la intensitat del foc.
 
Els incendis de Benifallet, Riba-roja, Miravet i Ulldecona ja estan extingits.
 
L’operatiu de l’incendi també està format pels efectius del cos d’Agents Rurals, del cos dels Mossos d’Esquadra i de les dues ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) que, amb caràcter preventiu, s’han desplaçat a la zona dels incendis.