Una imatge de la visita
Una imatge de la visita
Eudald Casadesús, delegat del Govern de la Generalitat, ha visitat avui el Gremi d'Instal·ladors de Girona acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació, Ferran Roquer. El delegat del Govern i el director territorial s’han reunit amb el president, el vicepresident, el director gerent i la directora de formació del gremi, que els han exposat la situació del sector. Igualment han tractat sobre la formació de professionals, tant pel que fa a la continuada com a l’ocupacional, i la possibilitat d’endegar projectes conjunts. Els responsables del Gremi d’Instal·ladors també han mostrat al delegat les aules i tallers del centre de formació on s'imparteixen cursos a mida pels instal·ladors de les comarques gironines, amb la finalitat d’augmentar la seva productivitat.
 
El Gremi d'Instal·ladors de Girona té el seu origen a l’any 1952 i actualment representa els interessos de més de mil empreses instal·ladores de les comarques gironines que treballen en el camp de l'electricitat, la climatització, la fontaneria, les energies renovables o les telecomunicacions.
Entre els  serveis que ofereix als agremiats s'hi compten diferents assessories especialitzades en àrees tècniques i de gestió i un centre de formació que programa cursos a partir de les necessitats detectades en el sector.

1  

Fitxers adjunts

Una imatge de la visita

Una imatge de la visita
JPG | 1221