Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Negociació de les condicions de treball del Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya

query_builder   4 juliol 2014 21:36

event_note Nota de premsa

Negociació de les condicions de treball del Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya

Les condicions de treball del Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya estan previstes en l’Acord de la Mesa sectorial de negociació del personal d’administració i tècnic per al període 2010-2014, publicat al DOGC núm. 5817, de 14 de febrer de 2011, el qual finalitza la seva vigència en data 20 de juliol de 2014, en haver estat denunciat en temps i forma deguts.
 
Des del mes d’abril de 2014 s’han vingut mantenint negociacions entre els representants de l’Administració de la Generalitat i les organitzacions sindicals més representatives (CCOO, UGT i CATAC-IAC) en el grup de treball constituït a l’efecte en el si de la Mesa Sectorial de negociació del personal d’administració i tècnic, per tal d’establir les noves condicions de treball dels funcionaris del Cos d’Agents Rurals de la Generalitat.
 
Fins a data d’avui s’han realitzat cinc reunions d’aquest grup de treball i, per avui mateix, 4 de juliol de 2014, es va convocar la sisena reunió.
 
A aquesta sisena reunió efectuada avui només ha assistit, per la part social, el sindicat UGT, mentre que els sindicats CCOO i CATAC-IAC han manifestat expressament la seva no-assistència.
 
Per tant, l’estat actual de la negociació és que els sindicats CCOO i CATAC-IAC no han comparegut per a negociar les condicions de treball del Cos d’Agents Rurals, la qual cosa comporta que, per falta del quòrum sindical necessari, no s’hagi pogut constituir la sessió, i que no es pugui, hores d’ara, assolir un acord.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia