• A la zona hi ha una casa de colònies propera, però segons els operatius a lloc no es preveu afectació ni risc per a l’activitat
 
La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté la fase d’Alerta del Pla especial d’emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT), pel camió bolcat a la C462 km 18 del terme municipal de Navès (el Solsonès). El camió accidentat porta gas natural, producte altament inflamable i s’emmagatzema de forma liquada pel seu transport.
 
Els Bombers de la Generalitat han desplaçat quatre dotacions fins el lloc del sinistre que, després d’establir un perímetre de seguretat han pogut confirmar que la cisterna del camió accidentat no patia fuita. A més, les aixetes han quedat a la part visible de la cisterna bolcada, fet que facilitarà el transvasament del producte. Els Bombers restaran a lloc de manera preventiva mentre s’efectua els transvasament del producte.
 
 
Responsables de l’empresa s’estan desplaçant al lloc per dur a terme el transvasament del producte del camió accidentat. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit (SCT) la via es troba tallada en ambdós sentits. El conductor ha estat atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques SEM resultant il·lès.  En aquest accident, també hi treballen quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra.
 
A la zona hi ha una casa de colònies propera, però segons els operatius a lloc no es preveu afectació ni risc per a l’activitat.