Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Més de 50 activitats al Parc Natural de l'Alt Pirineu per a l'estiu i la tardor

query_builder   10 juliol 2014 12:58

event_note Nota de premsa

Més de 50 activitats al Parc Natural de l'Alt Pirineu per a l'estiu i la tardor

El Parc Natural de l’Alt Pirineu del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha elaborat una nova Agenda d’activitats del Parc Natural de l’Alt Pirineu, que inclou la programació d’activitats que té com a objectiu mostrar els valors patrimonials del parc com a mitjà per afavorir-ne la seva conservació. Les activitats que es proposen van des d’aquest mes de juliol i fins a l’octubre.
 
Tal i com ve sent habitual, aquells que ho vulguin, trobaran entre d’altres, un recull de totes les activitats de les empreses i associacions que compten amb guies-interpretadors acreditats del Parc, així com activitats populars vinculades als recursos naturals del territori, com fires i aplecs, un seguit d’activitats regulars disponibles durant l’estiu i la tardor i també un bon grapat d’activitats pròpies repartides per totes les grans valls del Parc, entre elles la celebració de la 2a Trobada al Port de Boet (20 de juliol), una activitat d’agermanament franco-català, i la Nit dels Ratpenats, que enguany es celebra tan al Pallars Sobirà (9 d’agost) com a l’Alt Urgell (16 d’agost). A més, cal destacar les activitats vinculades amb la floració del Parc.
 
De cara a la tardor hi ha activitats relacionades amb els grans herbívors com ho són dues activitats anomenades: “T’acompanyem a la brama del cérvol”, al setembre, on es podrà escoltar i/o observar la brama dels cérvols en zel i “T’acompanyem a la ronca de la daina”, a l’octubre, on es podrà escoltar i/o observar la ronca de les daines en zel.
 
En aquest document trobareu adjunt l’agenda i la guia d’activitats. Aquesta està organitzada per mesos i hi ha detallada la dificultat de l’activitat, qui l’organitza i si és de pagament o no.
 
Per a més informació, podeu consultar:
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat  i twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Fitxers adjunts

Agenda activitats

Agenda activitats
PDF | 944

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia